Sperziebonencurry met naanbrood

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

610 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.

  2. Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.

  • bewaartipCurrypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Sperziebonencurry met naanbrood

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig