Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.
Groentewokstukjes met spinazie en venkel
Snel wokgerecht met lekker veel groente.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Groentewokstukjes met spinazie en venkel
Snel wokgerecht met lekker veel groente.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_065136_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
340 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika en verwijder de steel en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 x 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de paprika 2 min. op hoog vuur. Voeg de groentewokstukjes en sojasaus toe en bak 4 min. op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de venkel in dunne reepjes en voeg met de spinazie toe, bak 5 min. Schep regelmatig om. Laat de flageolets uitlekken, voeg de laatste 2 min. toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met geroosterd sesamzaad.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
2 el sesamolie
350 g roerbakgroente
3 el Japanse sojasaus
350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
1 venkelknol
300 g verse spinazie
850 g flageolets