Amandelschaafsel in droge koekenpan licht roosteren. Aardbeien schoonmaken, over vier schaaltjes verdelen en bestrooien met suiker. Crème fraîche losroeren met amaretto en over aardbeien verdelen. Garneren met amandelschaafsel. Lekker met amandelkoekjes.
Aardbeien met amarettoroom
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012594_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
285 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Amandelschaafsel in droge koekenpan licht roosteren. Aardbeien schoonmaken, over vier schaaltjes verdelen en bestrooien met suiker. Crème fraîche losroeren met amaretto en over aardbeien verdelen. Garneren met amandelschaafsel. Lekker met amandelkoekjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zakje amandelschaafsel
1 bak aardbeien
2 eetlepels suiker
1 bekertje crème fraîche
3 eetlepels amaretto likorette