Gefrituurde tofu in kokossaus met snijbonen

835 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit olie in een frituurpan tot 175 °C. Snijd tofu in blokjes en dep met keukenpapier droog. Frituur de blokjes in 3 min. goudbruin en laat op keukenpaier uitlekken. Kook de mie in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de slierten met een vork los. Snijd de snijbonen in ruiten en laat 6 min. met de mie meekoken.

  2. Breng in een hapjespan kokosmelk met ketjap en komijn aan de kook. Snijd de tomaat in blokjes en voeg samen met de tofu toe en laat 5 min. sudderen. Breng mengsel op smaak met peper en zout en eventueel extra ketjap. Laat mie en snijbonen uitlekken en verdeel over borden. Schep de kokossaus erover.

  • algemeenprijs per persoon 1.80 (in juli 2004)

Gefrituurde tofu in kokossaus met snijbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig