Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes in 3-4 min. gaarkoken. Peterselie fijnknippen. Yoghurt, mayonaise en kappertjes (uitgelekt) mengen en met zout en peper op smaak brengen. In droge koekenpan lekkerbekjes in 3 min. verwarmen. Peterselie door krieltjes schudden. Lekkerbekjes met kappertjessaus, peterseliekrieltjes en broccoli serveren.
Lekkerbekjes met kappertjessaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012623_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Krieltjes in 3-4 min. gaarkoken. Peterselie fijnknippen. Yoghurt, mayonaise en kappertjes (uitgelekt) mengen en met zout en peper op smaak brengen. In droge koekenpan lekkerbekjes in 3 min. verwarmen. Peterselie door krieltjes schudden. Lekkerbekjes met kappertjessaus, peterseliekrieltjes en broccoli serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 g broccoli
1 duopak krieltjes
½ zakje verse peterselie
8 eetlepels volle yoghurt
2 eetlepels mayonaise
4 eetlepels kappertjes
2 schaaltjes lekkerbekjes