Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken, 2 el sap opvangen en schijven in stukjes snijden. Kerriepoeder en ananassap door mayonaise roeren. Witlof met ananas, mango en dressing mengen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Koekenpan zonder boter of olie verhitten. Vuur iets lager zetten en filetlapjes in 1 min. per zijde gaarbakken. Vlees met puree en salade serveren.
Varkensfiletlapjes met witlofsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012629_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken, 2 el sap opvangen en schijven in stukjes snijden. Kerriepoeder en ananassap door mayonaise roeren. Witlof met ananas, mango en dressing mengen. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Koekenpan zonder boter of olie verhitten. Vuur iets lager zetten en filetlapjes in 1 min. per zijde gaarbakken. Vlees met puree en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rijpe mango
1 blikje ananasschijven
1 theelepel kerriepoeder
4 eetlepels mayonaise
1 zak gesneden witlof
1 pak aardappelpuree à la minute
2 schaaltjes gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute