Oven op 225 ºC voorverwarmen. Sjalotten pellen en halveren. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Krieltjes, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal of op bakplaat scheppen. Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen. Van rest van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen. In koekenpan filetlapjes in marinade in 1 min. per kant bruin en gaar bakken. Aardappel-paprikaschotel met varkensfiletlapjes en komkommersalade serveren.
Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012715_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 225 ºC voorverwarmen. Sjalotten pellen en halveren. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Krieltjes, sjalot, paprika, rozemarijn en 4 el olie omscheppen en in grote platte ovenschaal of op bakplaat scheppen. Geheel in 20 min. gaar bakken, af en toe omscheppen. Van rest van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Dressing erdoor scheppen. In koekenpan filetlapjes in marinade in 1 min. per kant bruin en gaar bakken. Aardappel-paprikaschotel met varkensfiletlapjes en komkommersalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 net sjalotten
2 rode paprika's
1 duopak krieltjes
1 eetlepel rozemarijn
7 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel citroensap
1 komkommer
1 schaaltje gemarineerde varkensfiletlapjes à la minute