In koekenpan 2 el olie verhitten en kalkoenrepen in 5-6 min. rondom bruin en gaar bakken. Vlees op bord scheppen, met zout en peper bestrooien. Broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar koken. Sinaasappels dik schillen (tot op vruchtvlees) en in plakken snijden. In schaal rest van olie met azijn en mosterd tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Spinazie en linzen met dressing mengen en op grote schaal leggen. Broccoli, sinaasappel en kalkoenrepen erover verdelen.
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
- algemeenprijs per persoon 2.20 (in augustus 2004)
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003063_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan 2 el olie verhitten en kalkoenrepen in 5-6 min. rondom bruin en gaar bakken. Vlees op bord scheppen, met zout en peper bestrooien. Broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar koken. Sinaasappels dik schillen (tot op vruchtvlees) en in plakken snijden. In schaal rest van olie met azijn en mosterd tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Spinazie en linzen met dressing mengen en op grote schaal leggen. Broccoli, sinaasappel en kalkoenrepen erover verdelen.
algemeen:prijs per persoon 2.20 (in augustus 2004)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 eetlepels (olijf)olie
400 g kalkoenfilet
1 kleine broccoli
2 sinaasappels
2 eetlepels azijn
2 theelepels grove mosterd
1 zak panklare spinazie
1 blik linzen