Couscous met groene groenten

Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.

570 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en de peultjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de stronk in stukjes. Kook de groenten in een pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar. Giet daarna af.

  3. Halveer de olijven. Schep de groenten samen met de olijven door de couscous. Verbrokkel de roomkaas erover. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

  • Sperziebonen schoonmaken

    Instructievideo - 00:22 min.

Couscous met groene groenten

Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig