Kabeljauw met witte-bonenpuree

865 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bonen in zeef met koud water afspoelen. In kleine pan bonen met melk, bonenkruid en mespunt zout verwarmen. Bonen met staafmixer of in keukenmachine pureren, eventueel scheutje olijfolie toevoegen. Puree terug in pan scheppen en op laag vuur warmhouden, regelmatig roeren. Kabeljauw droogdeppen en met zout en peper bestrooien. In koekenpan met antiaanbaklaag 1 el olie verhitten en kabeljauw hierin in 4 min. per zijde goudbruin en gaar bakken. In wok knoflook in rest van olie fruiten, snijbonen toevoegen en geheel op hoog vuur 5 min. roerbakken. Snijbonen op smaak brengen met zout en peper. Bonenpuree en snijbonen op bord scheppen, kabeljauw ernaast leggen.

Kabeljauw met witte-bonenpuree

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig