Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.
Noedelsoep met surimi en kroepoek
hoofdgerecht
4 personen
360 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Sugarsnaps schoonmaken. Paksoi schoonmaken en in repen snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok sugarsnaps in olie 1 min. bakken. Paksoi toevoegen en 1 min. meebakken. Bouillon in wok schenken en geheel aan de kook brengen. Surimi in stukjes verdelen. Taugé en surimi door bouillon roeren. Soep 3 min. zacht laten koken. Mie toevoegen en soep met zout en peper op smaak brengen. Soep met kroepoek serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 g sugar snaps
1 struik paksoi
125 g Chinese mie
2 eetlepels sesamolie
1 l visbouillon
2 bakjes surimisticks
1 bakje taugé
2 zakken kroepoek
Dit heb je nodig
wok