Wortelkaasballetjes met rode peper

75 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Voeg de peen julienne, rode peper en bosui toe en meng in 2-3 korte stoten. Doe in een kom en meng de kaas, 1/2 ei en de bloem erdoor. Breng op smaak met zout. Kneed tot een stevig, samenhangend mengsel. Voeg indien nodig meer bloem of ei toe.

  2. Vorm van het wortelmengsel 16 balletjes ter grootte van een walnoot. Rol de balletjes door het paneermeel. Verhit de frituurpan tot 175 °C en frituur de wortelballetjes in 2 porties in 3 min. gaar en goudbruin. Laat uitlekken op een dikke laag keukenpapier. Serveer op een schaal met de cocktailprikkers.

Gerelateerde recepten

Wortelkaasballetjes met rode peper

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig