Salade van gegrilde groenten met mozzarella

Italiaans bijgerecht vol smaken, maar die bieslookpesto doet het 'm.

220 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

  2. Snijd de courgette in plakken van ca. 1 cm, de paprika's in stukken van ca. 3 cm en de ui in ringen. Besprenkel de groenten met de olie bestrooi met zout en peper. Schuif de bakplaat onder de hete grill en rooster de groenten in 6-8 minuten mooi bruin en beetgaar. Schep halverwege om. Herhaal met de overgebleven groenten.

  3. Laat de mozzarella op keukenpapier uitlekken en snijd in blokjes. Doe de gegrilde groenten over in een schaal en schep de bieslookpesto en de mozzarella erdoor. Serveer lauwwarm of koud.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Salade van gegrilde groenten met mozzarella

Italiaans bijgerecht vol smaken, maar die bieslookpesto doet het 'm.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig