Couscous met gehaktsaus en witte kaas

Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!

535 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pel en snipper de ui. Snijd de aubergine in blokjes. Bak in een droge koekenpan het gehakt op een laag vuur rul. Voeg de ui en aubergine toe en bak 3 min. mee.

  2. Roer de tomatenblokjes, het water en mix voor couscous door het gehaktmengsel. Laat 10 min. zachtjes koken. Doe de couscous in de schaal en voeg er het kokend water bij. Laat de couscous 6 min. wellen. Verdeel de couscous over de borden. Schep het gehaktmengsel erop en strooi de kaasblokjes erover.

Gerelateerde recepten

Couscous met gehaktsaus en witte kaas

Wil je een beetje exotisch koken, maar zonder veel gedoe? Pak dit recept erbij!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig