Spaghetti met tomaten-paprikasaus

795 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

  2. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de spekreepjes in 6-8 min. goudbruin en knapperig. Schep de spekjes uit de pan, maar bewaar het bakvet.

  3. Voeg de rest van de olie toe en bak de ui en paprika 5 min. Schep regelmatig om. Voeg de knoflook en tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 min koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en verdeel over de borden. Verdeel de tomaten-paprikasaus erover en bestrooi met de spekreepjes en geraspte kaas.

Spaghetti met tomaten-paprikasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig