Basisrecept spaghetti met rode saus

Spaghetti met rode saus is lekker voor jong en oud. En dit basisrecept zou in iedere keuken bekend moeten zijn.

480 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn en snipper de uien. Verhit de olie in een hapjespan op laag vuur en fruit de knoflook en ui in 8 min. zacht en zoet. Voeg de tomaten en suiker toe en druk de tomaten met een lepel stuk. Breng aan de kook, roer door en laat 25 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, maar vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen). Schep door de tomatensaus. Voeg eventueel wat kookvocht toe als het geheel nog wat te droog is. Verdeel over diepe borden.

Basisrecept spaghetti met rode saus

Spaghetti met rode saus is lekker voor jong en oud. En dit basisrecept zou in iedere keuken bekend moeten zijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig