Visstoof met prei en tomaat

Zin in een visstoofje? Anders wij wel! Maak deze stoof met lekker veel prei, Italiaanse kruiden en rijst. Zit jij in een halfuurtje aan tafel.

545 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Los het bouillonblokje op in het kokende water. Snijd de prei in ringen, spoel goed schoon onder koud stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, roer los met een vork en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

  3. Smelt ondertussen de boter in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de prei en ui ca. 5 min. Voeg de tomatenblokjes, de kruiden en bouillon toe tot de groente net onderstaan en roer door. Breng op smaak met peper en eventueel zout

  4. Bestrooi de bevroren koolvis met peper en eventueel zout en leg op de groente in de pan. Stoof 15 min. zachtjes met de deksel schuin op de pan.

  5. Verdeel de rijst over 4 diepe borden en leg het vis erop. Schep de groenten en wat van het stoofvocht erover.

Visstoof met prei en tomaat

Zin in een visstoofje? Anders wij wel! Maak deze stoof met lekker veel prei, Italiaanse kruiden en rijst. Zit jij in een halfuurtje aan tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig