In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Volgens gebruiksaanwijzing aardappelpuree in magnetron verwarmen. In pan prei verwarmen. Intussen kalkoenfilets in de lengte halveren en met peper en kruiden bestrooien. Filets met ham omwikkelen. In grote koekenpan boter verhitten en kalkoenfilets in 3-4 min. gaarbakken. Prei, aardappelpuree en kalkoenfilets over vier borden verdelen. Aardappelpuree garneren met amandelschaafsel.
Kalkoenvink met prei en puree
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_003500_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Volgens gebruiksaanwijzing aardappelpuree in magnetron verwarmen. In pan prei verwarmen. Intussen kalkoenfilets in de lengte halveren en met peper en kruiden bestrooien. Filets met ham omwikkelen. In grote koekenpan boter verhitten en kalkoenfilets in 3-4 min. gaarbakken. Prei, aardappelpuree en kalkoenfilets over vier borden verdelen. Aardappelpuree garneren met amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ zakje amandelschaafsel
1 zak aardappelpuree
2 pakken prei à la crème
2 grote kalkoenfilets
½ eetlepel Provençaalse kruiden
100 g Kempische ham
25 g boter