In pan prei op zacht vuur in ca. 5 minuten verwarmen. Intussen in pan 2 1/2 dl water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en inhoud van zakje aardappelpuree door kokend water roeren. Prei, pesto en ham-kaasblokjes door aardappelpuree scheppen. Preistamppot over vier borden verdelen. Garneren met enkele blaadjes basilicum.
Preistamppot met ham, kaas en pesto
hoofdgerecht
2 personen
680 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan prei op zacht vuur in ca. 5 minuten verwarmen. Intussen in pan 2 1/2 dl water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en inhoud van zakje aardappelpuree door kokend water roeren. Prei, pesto en ham-kaasblokjes door aardappelpuree scheppen. Preistamppot over vier borden verdelen. Garneren met enkele blaadjes basilicum.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak prei à la crème
1 zakje aardappelpuree à la minute
2 eetlepels groene pesto
1 pakje ham-kaasblokjes
1 zakje verse basilicum