Vis en pesto-preisaus

620 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aan­wijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de courgette op hoog vuur 3 min. Draai het vuur lager, voeg de bevroren prei toe en verwarm 7 min.

  3. Verdeel ondertussen de kabeljauw in 4 porties en dep droog met keukenpapier. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 5 min. gaar. Keer halverwege.

  4. Meng de spaghetti met de pesto en de groente­saus en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een stuk vis.

  • algemeenPesto is ook heerlijk op een tosti met mozzarella en tomaat.

Vis en pesto-preisaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig