Frans roquefort-appeltaartje

350 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bladerdeeg ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ei loskloppen met roomkaas, zout en peper. Bloem erdoor mengen. Roquefort verkruimelen en door eimengsel scheppen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Taartvormpjes invetten. Bladerdeeg in taartvormpjes leggen. Appels schillen, halveren, klokhuizen verwijderen en appels in plakjes snijden. Plakjes in ieder taartvormpje op deeg leggen. Bosuitjes erover verdelen. Kaas-eimengsel erover verdelen. Overhangende punten van deeg naar binnen vouwen. Taartjes in ca. 15 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken. Lekker op bedje van veldsla.

  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Frans roquefort-appeltaartje

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig