Romige aardappelen met roodbaarsfilet

595 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 15 min. wachten

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.

Gerelateerde recepten

Romige aardappelen met roodbaarsfilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig