Aardappels schoonborstelen en in 15 min. in schil gaar koken. In koekenpan 3 el olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roer de roomkaas door spinazie en 1 min. meeverwarmen. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.
Groenteburgers met peperspinazie
hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonborstelen en in 15 min. in schil gaar koken. In koekenpan 3 el olie verhitten en burgers in 5 min. gaar en goudbruin bakken. In wok rest van olie verhitten en spinazie beetje bij beetje roerbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Roer de roomkaas door spinazie en 1 min. meeverwarmen. Groenteburgers met peperspinazie en aardappelen serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
750 g krielaardappels
5 eetlepels zonnebloemolie
4 groenteburger
3 zakken verse spinazie
250 g verse roomkaas
0 gekleurde peperkorrels, gemalen
Dit heb je nodig
wok