Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.
Runderreepjes met tomatensaus
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012961_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
815 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. In hapjespan 3 el boter verhitten. Runderreepjes rondom dichtschroeien. Vuur laag zetten en ui en knoflook bij vlees doen. Geheel 2 min. bakken. Tomatensaus erbij schenken. Saus 20 min. met deksel op pan op laag vuur stoven. Risotto met rest van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Boontjesmix in 5 min. beetgaar koken. Runderreepjes met tomatensaus, boontjes en risotto serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
2 teentjes knoflook
5 eetlepels boter
1 schaal runderreepjes naturel
500 ml tomatensaus (sugo traditionale
2 zakjes risotto alla Milanese
2 zakjes boontjesmix