In kan eieren loskloppen met 2 el water, Provençaalse kruiden, zout en peper. Chorizo in kom mengen met aardappelgolfjes en ui.
In pannetje olijfolie verhitten. Kwart van aardappelmengsel al omscheppend 5-6 min. bakken. Eimengsel erover schenken en laten stollen. Wat kaas erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot bovenkant van omelet lichtbruin kleurt.
Aardappelomelet met chorizo
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010323_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
260 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In kan eieren loskloppen met 2 el water, Provençaalse kruiden, zout en peper. Chorizo in kom mengen met aardappelgolfjes en ui.
In pannetje olijfolie verhitten. Kwart van aardappelmengsel al omscheppend 5-6 min. bakken. Eimengsel erover schenken en laten stollen. Wat kaas erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot bovenkant van omelet lichtbruin kleurt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 eieren
1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden
0 versgemalen zwarte peper
50 g chorizoworst
225 g voorgekookte aardappelgolfjes
½ kleine ui
50 g sao jorge
0 olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel