Van kippenlevertjes vliesjes afsnijden en levertjes halveren. In kom levertjes met knoflook, kruiden, peper en sjalot mengen. Boven andere kom geitenkaas verkruimelen en met pijnboompitten omscheppen.
In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van kippenlevertjes al omscheppend bruin en bijna gaar bakken. Wat geitenkaasmengsel erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot kaas begint te kleuren.
Kippenlevertjes op mediterrane wijze
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010311_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Van kippenlevertjes vliesjes afsnijden en levertjes halveren. In kom levertjes met knoflook, kruiden, peper en sjalot mengen. Boven andere kom geitenkaas verkruimelen en met pijnboompitten omscheppen.
In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van kippenlevertjes al omscheppend bruin en bijna gaar bakken. Wat geitenkaasmengsel erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot kaas begint te kleuren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g kippenlevertjes
1 teentje knoflook
1 eetlepel Italiaanse kruiden
0 versgemalen zwarte peper
2 sjalotten
50 g zachte geitenkaas
2 eetlepels pijnboompitten
0 olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel