Auberginerolletjes met mozzarella

Halfgesmolten kaas met tomatentapenade: die Italianen weten wel wat lekker is.

240 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd met een kaasschaaf (of een mesje) van de aubergine 8 mooie dunne plakken. Bestrooi de plakken met zout en laat 10 min. liggen. Snijd van de mozzarella 8 dunne, lange plakken. Dep de gezouten kant van de aubergine droog en bestrijk dun met tapenade. Leg op elke plak vervolgens 2 basilicumblaadjes en een plak mozzarella en rol op. Halveer de rolletjes en steek in elk een cocktailprikker. Leg op een schaaltje.

  2. Verhit in een pan de olijfolie en bak per keer 2 auberginerolletjes rondom bruin en gaar.

  • algemeenDit gerecht is ook leuk om te maken tijdens het gourmetten.
  • Groente in de lengte snijden

    Instructievideo - 00:45 min.

Auberginerolletjes met mozzarella

Halfgesmolten kaas met tomatentapenade: die Italianen weten wel wat lekker is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig