Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paddestoelen schoonvegen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 min. roerbakken. Paddestoelen en sugarsnaps erbij scheppen en 5 min. roerbakken. Sojasaus erdoor roeren en geheel met zout en peper op smaak brengen. Mie en groentemengsel over vier borden verdelen. Met cashewnoten bestrooien.
Eiermie met paddestoelen en cashewnoten
hoofdgerecht
4 personen
470 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Paddestoelen schoonvegen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten, knoflook erboven uitpersen en 1 min. roerbakken. Paddestoelen en sugarsnaps erbij scheppen en 5 min. roerbakken. Sojasaus erdoor roeren en geheel met zout en peper op smaak brengen. Mie en groentemengsel over vier borden verdelen. Met cashewnoten bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 pak Chinese eiermie
1 doosje kastanjechampignons
1 doosje oesterzwammen
3 eetlepels roerbakolie
2 teentjes knoflook
1 doosje sugar snaps
4 eetlepels zoete sojasaus
100 g ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok