Biefstuk en sugarsnaps

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 2 el rijstolie in een wok en bak de biefstukpuntjes op kamertemperatuur met 1 el oestersaus 4 min. op hoog vuur. Neem uit de wok en laat 5 min. rusten onder een deksel. Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de rijstolie in de wok en fruit de gember en knoflook een 1/2 min. Bak de sugarsnaps 3 min. op hoog vuur mee. Voeg de rest van de oestersaus en de spinazie in delen toe. Bak nog 3 min. Schep om. Verdeel de mie, biefstuk en groenten over 4 kommen.

  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Biefstuk en sugarsnaps

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig