Gembereend met shii-take

915 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Van eendenfilets zoveel mogelijk vet afsnijden. Vlees in dunne repen snijden. Eiermie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Intussen in wok helft van olie verhitten. Knoflook 30 sec. al omscheppend bakken. Eendenborst toevoegen en 2 min. roerbakken, op smaak brengen met zout en peper. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakken. Rest van olie in wok verhitten en paprika, prei en shii-take 5 min. roerbakken. Eiermie afgieten en bij groenten in wok scheppen. Sojasaus, gembersiroop en sesamolie erdoor mengen. Eiermie met groenten over vier borden verdelen. Eendenborst op eiermie leggen.

Gembereend met shii-take

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig