Champignonwraps met runderreepjes

Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.

525 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Was de tomaten, snijd in plakjes en meng met de dressing.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes 3 min. mee. Voeg de ui en champignons toe en bak 5 min. Roer de roomkaas erdoor en verhit 1 min.

  3. Verwarm de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul ze met champignonmengsel. Serveer met tomatensalade.

Gerelateerde recepten

Champignonwraps met runderreepjes

Als de herfst zijn intrede doet, komen de champignons op tafel. Deze keer in een tortilla met een frisse tomatensalade ernaast.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig