Lamsrack met spinazie-pijnboompittenkorst

425 kcal

(Voedingswaarden)

55 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. In keukenmachine brood verkruimelen; overdoen in kom. In keukenmachine pijnboompitten met spinazie, peterselie, ham en boter fijnmalen. Eieren, citroenrasp en zout en peper met spinaziemengsel door broodkruim roeren.

  2. In grote koekenpan olie verhitten en lamsracks in 2 min. rondom bruinbakken. Lamsracks met zout en peper bestrooien en in braadslede leggen. Bovenkant van vlees met mosterd insmeren, spinaziemengsel erover verdelen en goed aandrukken. Vlees tot gebruik gekoeld bewaren.

  3. Oven voorverwarmen op 200 °C en lamsracks op kamertemperatuur laten komen. Lamsracks in oven in 8-10 min. gaar laten worden. Uit oven in aluminiumfolie verpakt nog 5 min. laten rusten. Lamsracks tussen botjes door in plakken snijden. Lekker met verse aardappelpuree met knolselderij en oude kaas (Feestproduct van AH Excellent*).

  • algemeenSlim feestmenu voor 8 personen: Zalmtartaar met rucolaolie & Lamsrack met spinazie-pijnboompittenkorst & Karnemelkmousse met karamelsaus.
  • algemeen*Speciaal voor de feestdagen, tijdelijk verkrijgbaar.

Lamsrack met spinazie-pijnboompittenkorst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig