Vis-maaltijdsalade

Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.

700 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.

  2. Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus. Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui.

  3. Verdeel de sla over een grote schaal. Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).

  • combinatietipLekker met toast of stokbrood.
  • Garnalen pellen

    Instructievideo - 00:36 min.

Gerelateerde recepten

Vis-maaltijdsalade

Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig