Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.
Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus. Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui.
Verdeel de sla over een grote schaal. Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).
Vis-maaltijdsalade
Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.
- combinatietipLekker met toast of stokbrood.
Garnalen pellen
Instructievideo - 00:36 min.
Vis-maaltijdsalade
Met mosselen, rivierkreeftjes en roze garnalen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013084_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de worteltjes met de doperwten in 10-12 min. gaar, giet en spoel af. Laat afkoelen. Snijd de bosui in ringetjes.
Meng de rivierkreeftjes met de mosselen, garnalen, de helft van de bosui en de cocktailsaus. Meng de aardappelsalade met de wortel en de doperwten en de rest van de bosui.
Verdeel de sla over een grote schaal. Schep de aardappel-vissalade naast elkaar op een mooie manier (bijvoorbeeld in strepen of in bollen).
combinatietip:Lekker met toast of stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g worteltjes en doperwten panklaar
3 bosuien
100 g verse rivierkreeftjes
150 g koelvers gekookte mosselen
125 g verse roze garnalen
8 el cocktailsaus met Schotse whisky
1 kg aardappelsalade
100 g eikenbladslamelange