Bonenstoofpot met Catalaanse worstjes

430 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Worstjes halveren. In hapjespan olie verhitten en worst op matig vuur 5 min. zachtjes bakken, regelmatig keren. Knoflook boven worst uitpersen en 1 min. meebakken. Witte bonen, kidneybonen en bevroren tuinbonen door worst scheppen. Tomatenblokjes met vocht en oregano toevoegen. Geheel in nog 10 min. zachtjes gaarstoven, af en toe omscheppen. Stoofpot pittig op smaak brengen met zout en peper. Lekker met geroosterd bruinbrood, bijvoorbeeld Fougasse de Boulogne.

  • algemeenVoeg voor een pittiger smaak wat pikante paprikapoeder, chilipoeder of cayennepeper toe.

Bonenstoofpot met Catalaanse worstjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig