In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Wortel met dunschiller (of kaasschaaf) schillen en in linten schaven. Knolselderij in plakken van 1 cm dik snijden en plakken met dunschiller in linten schaven. In slaschaal azijn met olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Slamelange, veldsla, bieslook, wortel en knolselderij luchtig door dressing mengen. Hazelnoten erover strooien. Lekker bij gebakken biefstuk of kipfilet.
Wintersalade met knolselderij
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004027_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan hazelnoten goudbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Wortel met dunschiller (of kaasschaaf) schillen en in linten schaven. Knolselderij in plakken van 1 cm dik snijden en plakken met dunschiller in linten schaven. In slaschaal azijn met olie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Slamelange, veldsla, bieslook, wortel en knolselderij luchtig door dressing mengen. Hazelnoten erover strooien. Lekker bij gebakken biefstuk of kipfilet.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zakje hazelnoten
1 kleine winterpeen
150 g knolselderij
1 eetlepel rode-wijnazijn
3 eetlepels (walnoten)olie
1 zak ijsbergsla met frisée
1 zak veldsla
½ zakje verse bieslook