Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin op middelhoog vuur de hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
Breng een pan water met zout aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af onder koud stromend water (blancheren) en laat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.
Snijd de dille grof. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd dan in schuine plakjes.
Meng de sugarsnaps, komkommer en dille tot een salade. Meng de karnemelkdressing erdoor. Bestrooi met de hazelnoten en bramen.
Salade met sugarsnaps en bramen
Deze vegetarische salade is extra lekker met zelfgemaakte karnemelkdressing.
- algemeenLekker met karnemelkdressing met bieslook, zoek op de site naar 1194122 voor het recept.
Salade met sugarsnaps en bramen
Deze vegetarische salade is extra lekker met zelfgemaakte karnemelkdressing.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD135742_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin op middelhoog vuur de hazelnoten 3 min. goudbruin en knapperig. Laat afkoelen op een bord.
Breng een pan water met zout aan de kook en kook de sugarsnaps 2 min. Spoel af onder koud stromend water (blancheren) en laat uitlekken. Hak de hazelnoten fijn.
Snijd de dille grof. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd dan in schuine plakjes.
Meng de sugarsnaps, komkommer en dille tot een salade. Meng de karnemelkdressing erdoor. Bestrooi met de hazelnoten en bramen.
algemeen:Lekker met karnemelkdressing met bieslook, zoek op de site naar 1194122 voor het recept.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g hazelnoten
300 g sugarsnaps
15 g verse dille
1 komkommer
100 ml karnemelkdressing met bieslook
150 g bramen