Couscous met boerenkool

330 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In wok olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Chilipoeder erdoor scheppen en even meebakken. Boerenkool in gedeelten toevoegen en in 15 min. al omscheppend laten slinken. Couscous en rozijnen door boerenkool scheppen en warme bouillon erbij schenken. Geheel al roerend aan de kook brengen. Pan van vuur nemen. Couscous 10 min. laten wellen en korrels daarna met vork losroeren. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker bij gehaktballen met jus of gestoofde hamlapjes.

  • algemeenVoeg voor een wat smeuïger gerecht 250 ml extra bouillon toe of roer een klontje roomboter door de gewelde couscous.

Couscous met boerenkool

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig