Boerenkool uit de oven

225 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 200 °C. In wok olie verhitten en ui met knoflook 1 min. fruiten. Boerenkool toevoegen en al omscheppend laten slinken. Tomaatjes erdoor scheppen en scheutje water toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Boerenkool overdoen in ovenschaal en hüttenkäse erover uitstrijken. Oude kaas erover strooien en schaal in oven schuiven. Gerecht in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. Lekker bij gehaktballen of braadworst.

  • algemeenDeze boerenkoolschotel wordt een compleet hoofdgerecht als u de boerenkool om en om met plakjes beetgare aardappel in de ovenschaal legt.

Boerenkool uit de oven

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig