Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

895 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Oven voorverwarmen op 225 ºC. Filets met zout en peper bestrooien. Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers. In diep bord ei met 2 el water loskloppen. Paneermeel op plat bord strooien. Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen. In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 min. rondom bruin en gaar bakken. Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 min. bakken. In wok olie verhitten en wokmix 10 min. roerbakken. Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.

Gerelateerde recepten

Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig