Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Mexicaanse stamppot met jus
hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ham in reepjes snijden. In koekenpan de margarine verhitten en vleesreepjes met cajunkruiden in ca. 4 min. bakken. In wok de margarine verhitten. Wokgroente in 5 min. roerbakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Wokgroente en vleesreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
160 g dikke plakken schouderham
5 el vloeibare margarine
2 tl cajunkruiden
224 g aardappelpuree voor stamppot
800 g Mexicaanse wokgroente
29 g rundvlees jus
Dit heb je nodig
wok