Zomers stamppotje met jus

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Ham in reepjes snijden. In koekenpan 1 eetlepel margarine verhitten en hamreepjes met cajunkruiden in circa 4 minuten bakken. In wok 4 eetlepels margarine verhitten. Wokgroenten in 5 minuten roerbakken. Ondertussen aardappels schillen, in stukken snijden en in circa 15 minuten gaarkoken. Afgieten en fijnstampen, samen met de rest van de margarine en de melk. Wokgroenten en hamreepjes door puree scheppen. Jus maken volgens gebruiksaanwijzing. Stamppot met kuiltje jus serveren.

  • algemeenOnverwachts meer mensen te eten? Dit recept is gemakkelijk uit te breiden.
  • algemeenPrijs per persoon 0.84 (in 2007)

Zomers stamppotje met jus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig