Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 5 min. Roer de woksaus door de sperziebonen en warm 1 min. mee. Knip de koriander fijn. Serveer de rijst met de sperziebonen en kip en bestrooi met de koriander.
Kipschotel uit de wok
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013195_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in 4 min. beetgaar en giet af.
Verhit de helft van de olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 5 min. Roer de woksaus door de sperziebonen en warm 1 min. mee. Knip de koriander fijn. Serveer de rijst met de sperziebonen en kip en bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
1 ui
600 g verse sperziebonen
4 el zonnebloemolie
300 g Thaise kipfiletblokjes
75 ml verse woksaus groene curry
8 g verse koriander
Dit heb je nodig
wok