Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
Gehaktballetjes met puree en ratatouille
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013200_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Groenten uit ratatouille-pakket schoonmaken en in stukjes snijden. Stukjes groene paprika apart houden. In braadpan 3 el olijfolie verhitten en groenten 2 min. fruiten. Vuur zachter draaien en groenten 10 min. laten pruttelen. In koekenpan rest van olie verhitten en groene paprika 3 min. fruiten. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan 250 ml water aan de kook brengen, juspoeder erdoor roeren en 1 min. doorkoken. Gehaktballetjes 1-2 min. in magnetron op 700 watt verwarmen. Groene paprika door puree scheppen. Ratatouille met zout en peper op smaak brengen. Gehaktballetjes met puree, jus en ratatouille serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ratatouillepakket
4 eetlepels olijfolie
1 pak aardappelpuree
1 pakje gehaktballetjes
5 eetlepels rundvlees jus