Doe de chocoladekogels in een afgesloten plastic zak, neem een hard voorwerp en sla de kogels zachtjes in grove kruimels . Schep in elk glas 2 bollen karamelroomijs. Schenk de hete koffie over het ijs en strooi er de chocoladekruimels overheen. Serveer direct.
Karamelijs met espresso
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004301_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
180 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de chocoladekogels in een afgesloten plastic zak, neem een hard voorwerp en sla de kogels zachtjes in grove kruimels . Schep in elk glas 2 bollen karamelroomijs. Schenk de hete koffie over het ijs en strooi er de chocoladekruimels overheen. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
50 g Maltesers
8 bollen slagroomijs
4 kopjes hete espressokoffie