Spareribs volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en aardappelpartjes 10-12 min. bakken. Nectarines wassen en in plakjes snijden. Van azijn, rest van olie, mosterd, zout en peper dressing roeren. Knoflook erboven uitpersen en goed mengen. Sla en nectarine op schaal schikken, dressing erover druppelen en kaas erboven verkruimelen. Bij spareribs en gebakken aardappelpartjes serveren.
Spareribs met roquefortsalade
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013255_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Spareribs volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In grote koekenpan 2 el olie verhitten en aardappelpartjes 10-12 min. bakken. Nectarines wassen en in plakjes snijden. Van azijn, rest van olie, mosterd, zout en peper dressing roeren. Knoflook erboven uitpersen en goed mengen. Sla en nectarine op schaal schikken, dressing erover druppelen en kaas erboven verkruimelen. Bij spareribs en gebakken aardappelpartjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g spareribs
2 zakjes A-partjes
3 nectarines
2 eetlepels (witte wijn)azijn
½ theelepel mosterd
2 teentjes knoflook
1 zakje rucola slamelange
1 zakje ijsbergsla met frisée
1 pakje roquefort