Zeeschnitzels met augurkensalsa

620 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. In pan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken. Wortels schillen en in schijfjes snijden. Wortel in 10 min. beetgaar koken. Augurken zeer fijnsnijden. Ui pellen en zeer fijnsnipperen. Peterselie fijnhakken. Ui, augurk en peterselie mengen met 2 el olie en 2 el augurkennat. Salsa met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en zeeschnitzels in 7 min. gaar en goudbruin bakken. Vis met aardappels, wortel en augurkensalsa serveren.

Gerelateerde recepten

Zeeschnitzels met augurkensalsa

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig