Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren.
Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes
hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 zakje gedroogd roodfruit
2 zakjes spruitjes
1 ui
1 zak aardappelpuree
2 schaaltjes biefstuk
4 eetlepels boter