Stamppot met biefstuk en sojasaus

Stamppot anders: met plakjes biefstuk in plaats van worst.

515 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spruiten 5 min. en giet af.

  2. Verhit ondertussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur in 4 min. rondom bruin. Voeg 1 el sojasaus toe en schep om. Breng op smaak met peper. Neem de biefstuk uit de pan en laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Ris ondertussen de blaadjes tijm van de takjes.

  3. Verhit de rest van de boter in dezelfde koekenpan en bak de uien en tijm 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de spruiten en de rest van de sojasaus toe en bak 2 min. mee. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

  4. Stamp het ui-spruitjesmengsel grof met de pureestamper en schep samen met de rauwkost door de aardappelpuree. Breng op smaak met peper. Snijd de biefstuk in plakjes en leg op de stamppot.

Stamppot met biefstuk en sojasaus

Stamppot anders: met plakjes biefstuk in plaats van worst.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig