Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.
- algemeenGeen citroenolie in huis? U kunt ook gewone olie gebruiken, eventueel met een theelepel vers citroensap.
Gegrilde vismix
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004698_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
390 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.
algemeen:Geen citroenolie in huis? U kunt ook gewone olie gebruiken, eventueel met een theelepel vers citroensap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el citroenolie
1 pak tonijnsteak
1 pak zalm
1 zak gamba's
2 el kappertjes
1 el verse dille
100 ml yoghurt
Dit heb je nodig
barbecuespiesen
barbecue