Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Krieltjes ca. 12 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak. Dressing door aardappelmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
- algemeenPrijs per persoon 1.00 (in 2007)
Zomerse aardappelsalade met brie
hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Krieltjes ca. 12 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 minuten omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 minuten bakken. Klop een dressing van de rest van de olie met mosterd, zout en peper naar smaak. Dressing door aardappelmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.
algemeen:Prijs per persoon 1.00 (in 2007)
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
8 kleine tomaten
200 g brie 60+
6 eetlepels zonnebloemolie
1 zak krieltjes
1 ui
1 groene paprika
1 eetlepel Franse mosterd